Symposium

 

SAVE THE DATE

NVAMM SYMPOSIUM

12 mei 2023

 

Beste allen,

Vrijdag 12 mei 2023 zal het 31e NVAMM symposium plaatsvinden in de Boothstraat Kerk in Utrecht! Na het succes van vorig jaar zal het dit jaar weer samen worden gehouden met de infectieziekten.

Het symposium zal dit jaar in teken staan van het hot topic ‘bijzonder resistente micro-organismen (BRMO’s)’.

Er is een afwisselend programma samengesteld bestaande uit monitoring, uitbraken en nieuwe toepassingen om BRMO’s in te dammen. Daarnaast is er gedurende de dag voldoende tijd om je netwerk uit te breiden tijdens de pauzes en borrel. Aansluitend is er weer een diner georganiseerd (op eigen kosten).

Bevestigd programma
Maris Arcilla, Haaglanden MC
Erik Bathoorn, UMC Groningen
Caroline Schneeberger, RIVM
Patrick Soentjes, Universiteit van Antwerpen
Ingrid Spijkerman, Amsterdam UMC
Joan Totte, UMC Utrecht
Paul Verweij, Radboud UMC

AIOS pitches
Heb jij nog een onderzoek die je graag zou willen te pitchen tijdens het symposium? Laat het ons weten voor 1 mei 2023 via symposium.nvamm@gmail.com. Tijdens de pitch heb jij 5 minuten de tijd om samen met enkele PowerPoint slides jouw onderzoek onder de aandacht te brengen.

Registratie
De volgende link is te gebruiken om aan te melden voor het symposium en diner: https://forms.gle/7Ki6jgkwGi63RStV8. Kosten (inclusief dranken/lunch/borrel) zijn €70 euro voor AIOS/overige deelnemers en €150 euro voor medisch specialisten.

De kosten zijn voor AIOS te declareren bij de opleidingsinstellingen. Voor AIOS MMB is dit afgestemd in het Concilium, voor de fellows infectieziekten is deze dag goedgekeurd als IIO dag.

Wij verzoeken je het inschrijvingsgeld over te maken naar IBAN NL04ABNA0460721194 t.n.v. Stichting OAMM (NVAMM), onder vermelding van je naam. Zodra de betaling is ontvangen wordt je inschrijving definitief. Registratie is pas definitief bij het ontvangen van het bedrag. Registratie is mogelijk tot dinsdag 9 mei.

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement. Bij annulering na 27 april 2023 zullen de volledige inschrijfkosten in rekening gebracht worden.

Bij vragen zijn wij bereikbaar via symposium.nvamm@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

De NVAMM symposiumcommissie